Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Casting pe Broadway

Coregrafie: Valentina Boldurescu

Îndrumare muzicală: Anca Miroslav

Muzica: Adaptare muzicală Adam S. Q. David

Regia: Cristian Bajora

Cu: Bogdan Iacob, Andreea Maletici, Filip Popa, Otilia Panainte, Iulia Rusu, Alexandra Corlan, Alexandru Cruceru, Cristiana Ioniță, Alexandra Stroe, Maria Grosu, Vlad Pelin, Andreea Balica, Mihnea Crăciunescu și Valentina Boldurescu

Un musical legendar se joacă acum pe scena Teatrului În Culise.

Pe scenă, dansatorii se mișcă împreună ca și când ar fi un singur corp. Dar fiecare om din spectacol are o poveste unică despre deznădejde și speranță, spusă pe ritmurile vesele ale unuia dintre cele mai iubite spectacole muzicale de pe Broadway.

Bazat pe viețile și experiențele reale a sute de dansatori care participă la castinguri și audiții cu speranța că vor prinde un loc pe scenă, spectacolul dezvăluie încercările prin care trec actorii și dansatorii pentru a se face văzuți, auziți și respectați. Cei 13 dansatori cu background-uri foarte diferite se luptă în mișcări de dans pe scena unui teatru din New York cu speranța că îl vor impresiona pe regizor și vor obține rolul din spectacol. Competiția fiind strânsă, tensiunea dintre participanți crește treptat și dezvăluie poveștile intime ale celor care și-au ales să fie artiști dansatori.

Sursa: Teatrul În Culise

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email