Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Câmpulung Film Fest 2023

Campulung Film Fest este primul festival comparativ de scurtmetraje din Romania, prin care se aduc in fata spectatorilor 2 culturi: una europeana, alta non-europeana si scurtmetraje din aceste tari. Pe langa asta, festivalul are si un concurs de scurtmetraje romanesti, intitulat “Buzduganul de Aur” care e la a 3-a editie. Un alt element unic al festivalului este incercarea de a proiecta filme in locatii cu valoare istorica/sociala pentru comunitatea orasului.

campulung film fest afis

 

Timp de 5 zile, inima Bucovinei va prinde din nou viață prin arta cinematografică: spusă, auzită, văzută și trăită prin filmele și scurtmetrajele ce ne vor sta în față. Ne bucurăm să desfășurăm din nou activitățile de suflet marca CFF, prin care comunitatea devine mai strânsă, iar orașul radiază de o energie de nedescris și de necuprins.

Dacă anul trecut distanța dintre cele două țări invitate a fost una mică, putem spune că acum ne facem puțin de cap. Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm OFICIAL cele două țări prezente la ediția 8 de CFF: 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚 & 𝐏𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚!

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută