Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Brașov Jazz & Blues Festival 2023: FEEL GOOD by Majorel @ Parcul Central

În cadrul festivalului, mai exact în Parcul Nicolae Titulescu, pentru al doilea an consecutiv, creativii de la Majorel România organizează scena FEEL GOOD, timp de trei zile. Sau „cea mai scenă”, cum ar spune ei. Mai un petic de iarbă umbrită, mai un pahar de ceva rece, cu siguranță multă muzică bună și nelipsita bucurie de a fi împreună. Ba chiar facem și miscare (zumba) sau stretching, pentru că aerul curat, dansul și soarele ne sunt prieteni dintotdeauna.

Așadar, vineri, 11 august, începând cu orele 17:00, scena este preluată de cei de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine – VRTW care sunt faimoși pentru party-uri la care participă foarte multă lume și nu întâmplător, rețeta lor fiind, pe cât de simplă, pe atât de delicioasă: muzică pe vinil, de pe toate continentele, provocând neliniște printre picioare.

Sâmbătă, 12 august, orele 15:00, scena Majorel intră pe mâinile celor de la UNUM, astfel că te vei întâlni cu muzica house, completată de instrumente live, specifice Jazz-ului. De când nu ai mai dansat ziua ca noaptea, taman în Parcul Central? N-ai cum să ratezi asta!

Și iată că se face Duminică, 13 august, o zi cu Zumba in the Park și un concurs de Breaking organizat de Tupeu Crew, pentru copii cât și pentru dansatori profesioniști. Iar seara, ne relaxăm pe muzica oferită de DJ Dex și invitații săi la Duminichill session.

Notăm în agendă: 11 – 13 augustParcul Nicolae Titulescu, scena FEEL GOOD powered by Majorel te așteaptă cu o altfel de scenă, de la care cu siguranță nu te vei dezlipi prea ușor în cele trei zile.

 

brasov jazz blues


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută