Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Brașov Jazz & Blues Festival 2023: Atelier de pian cu Academia de muzică Soundbox @ Parcul Central

Academia-Soundbox-brasovjazz

Ești binevenit la Soundbox!

Prima școală integrată de muzică din Brașov, cu 5 instrumente de studiu. Este locul în care, indiferent de vârstă, vei găsi hrana potrivită sufletului tău. Pentru că la noi vei da nu doar de un spațiu dotat cu instrumente și tehnologie de ultimă generație achiziționate în baza unui proiect european, ci și de un loc în care poți în același timp să-ți descoperi talentul, să dezvolți un hobby sau chiar să faci performanță.

Și pentru că muzica este, practic, vocea sentimentelor, nu ai cum să fii prea tânăr sau prea bătrân pentru ea. Astfel, oricine are peste 7 ani este binevenit la Soundbox. Vom contribui împreună la dezvoltarea muzicii produse în Brașov, îi vom ajuta pe copii și tineri să descopere frumusețea muzicii (contribuind, astfel, și la dezvoltarea unor calități precum responsabilitatea, perseverența, disciplina și implicarea), iar pe cei trecuți de prima tinerețe să se redescopere, să se relaxeze, să se autovalorifice și, măcar pentru câteva ore, să uite de problemele de zi cu zi.

" "

Academia Soundbox a fost gândită ca o școală modernă de muzică, de tip occidental – atât ca mod de lucru, cât și ca nivel de implicare a cursanților. Pentru că ei vor decide atât ce genuri muzicale studiază, precum și cât o vor face, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție, nivelul la care sunt și obiectivele pe care și le-au stabilit.

 

brasov jazz blues


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută