Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Bonnie Tyler @ Sala Palatului

Bonnie Tyler
Miercuri 28/02/2024
19:00

Bonnie Tyler @ Sala Palatului

Bonnie Tyler – „40 years, Total Eclipse of the Heart”, pe 28 februarie 2024, la Sala Palatului.

Celebra cântăreață britanică Bonnie Tyler revine în România cu un concert aniversar: 40 de ani de când a lansat un cântec intrat în legendă, „Total Eclipse of the Heart”. Vedeta galeză Bonnie Tyler va susține un concert pe 28 februarie la Sala Palatului din București.

Una dintre cele mai bune voci ale anilor ’70 – ’80, cu un timbru inconfundabil, va interpreta hiturile care i-au adus o celebritate mondială, ca Holding Out for a Hero, It’s a Heartache, dar si piesa aniversată, „Total Eclipse of the Heart”, single care s-a vândut pe glob în șase milioane de exemplare și a fost certificat aur în SUA de Recording Industry Association of America (RIAA). Ca recunoaștere a serviciilor aduse muzicii, artista (pe numele său real Gaynor Sullivan, născută Hopkins) a fost distinsă cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului britanic.

Bilete online aici

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil. Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Pentru detalii și solicitări, vă rugăm să accesați adresa bilete@mgsi.ro

Bonnie Tyler

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută