Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Basska @ Expirat

Basska

Basska @ Expirat

  • Open doors: 20:00
  • Live: 21:00

 

Joi, pe 23 martie, Basska revin pe scena de club cu sunetul lor ‘signature’, de la roots reggae la dub și ska, toate explorate cu energie pe scena Expiratului.

 

Basska, un proiect live din România, fondat în anul 2013, depășește limitele muzicii prin fuziunea de stiluri și instrumente live, animând scene ale celor mai mari festivaluri de muzică din România și din străinătate

O trupă formată din artiști care provin din diferite zone ale muzicii și împart cele mai diverse influențe. Aceștia reușesc să perfecționeze sunetul final al muzicii lor prin atingerea personală a fiecărui membru.

 

De la hip-hop la reggae, rock, dub sau drum & bass, amestecul de genuri, combinat cu fluiditatea performanței și flexibilitatea interpreților, definesc cu adevărat sunetul Basska.

Basska a intrat în echipa de muzică „Culese din Cartier” în anul 2018, unde a început să lucreze cu Bean MC din Subcarpați, ca producător principal. Cu sprijinul și inspirația acestuia și din partea întregului echipaj, sunetul lor continuă să crească la niveluri noi.

 

Biletele sunt disponibile online aici:

  • Pre-sale: 50 lei
  • At the door: 60 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută