Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier pictură pe pânză PEISAJ vibrant ~ copii 5/10 ani @ Veranda Mall

Atelier pictură pe pânză PEISAJ vibrant ~ copii 5/10 ani

Atelier pictură pe pânză PEISAJ vibrant ~ copii 5/10 ani @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați duminică 21 mai 2023, între orele 13.00-14.30, în cadrul atelierului de pictură pe pânză cu tema PEISAJ cu bufnițe, atelier la care vor putea participa copii cu vârsta între 5/10 ani, locație Veranda Mall, zona Obor, etaj 0, față în față cu English Home.

În cadrul atelierului nostru vom picta în acrilic pe pânză peisaje foarte frumoase cu bufnițe sub îndrumarea unui profesor de specialitate Rembrandt.

 

Costul atelierului este 60 de lei și toate materialele pe care le vom folosi sunt incluse în preț.

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar în baza rezervarii, locurile fiind limitate. Telefon rezervari 0722990971.

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută