Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier pictură pe pânză Peisaj Santorini Grecia @ Veranda Mall

Atelier pictură pe pânză Peisaj Santorini Grecia ~ adulți și copii

Atelier pictură pe pânză Peisaj Santorini Grecia ~ adulți și copii @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați sâmbătă, 13 mai, între orele 17.00-18.30, în cadrul atelierului de pictură cu tema PEISAJ Satorini Grecia atelier la care vor putea participa adulți și copii, locație Veranda Mall zona Obor, etajul 0, spațiu Rembrandt Art Centre.

În cadrul atelierului nostru vom picta sub îndrumarea unui profesor de specialitate peisaje superbe din Santorini, pline de culoare și frumos.

" "

Aveți posibilitatea să alegeți tehnica în care doriți să pictați – ulei sau culori acrilice.

Un atelier fun creativ și spectaculos !

 

Costul atelierului este de 65 ron/persoană toate materialele sunt incluse în preț. Plata se va realiza la locație în ziua atelierului.

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar în baza rezervării, locurile fiind limitate. Telefon rezervări 0722990971 .

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Atelierele de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Atelierele de pictură, creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută