Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier pictură pe pânză PEISAJ cu pisici @ Veranda Mall

Atelier pictură pe pânză PEISAJ cu pisici ~ adulți + copii

Atelier pictură pe pânză PEISAJ cu pisici ~ adulți + copii @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați, duminică 7 mai 2023 între orele 15.00-16.30, în cadrul atelierului fun de pictură cu tema PEISAJ superb cu PARIS și pisicuțe – atelier la care vor putea participa copii începând cu 5 ani și sau adulți – locație Veranda Mall, zona Obor,etaj 0, spațiu Rembrandt Art Centre, lângă English Home.

În cadrul atelierului nostru vom folosi cele mai interesante materiale pentru pictură – cartoane pânzate, culori acrilice, pensule.

" "

Un atelier interesant, creativ care cu siguranță vă va placea.

 

Costul atelierului este de 65 ron/persoană toate materialele sunt incluse în preț. Plata se va realiza la locație în ziua cursului cash.

Participarea în cadrul cursului se va putea realiza doar în baza rezervării, locurile fiind limitate, telefon rezervări 0722990971.

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Atelierele de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Atelierele de pictură, creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută