Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier pictură FRIDA KAHLO @ Veranda Mall

Atelier pictură FRIDA KAHLO ~ adulți + copii

Atelier pictură FRIDA KAHLO @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați, sâmbătă 6 mai 2023 între orele 15.00-16.30, în cadrul atelierului de pictură cu tema FRIDA KAHLO ART – atelier la care vor putea participa copii și adulți – locație Veranda Mall, zona Obor, etaj 0, spațiu Rembrandt Art Centre, lângă English Home.

 

Frida Kahlo a fost o pictoriță mexicană care s-a făcut cunoscută mai ales prin autoportretele sale pictate într-un stil suprarealist.

Opera sa este considerată emblematică pentru cultura națională mexicană, îmbinând stilul suprarealist cu tradițiile indigene.

Vă invităm în cadrul atelierului nostru pentru a descoperi operele celebre ale artistei.

În cadrul atelierului nostru vom folosi cele mai interesante materiale pentru pictură culori acrilice, cartoane pânzate, pensule profesionale.

Un atelier interesant ,creativ care cu siguranță vă va plăcea .

 

Costul atelierului este de 65 ron toate materialele sunt incluse în preț. Plata se va realiza la locație în ziua atelierului cash.

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar în baza rezervării, locurile fiind limitate, telefon rezervări 0722990971.

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Atelierele de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Atelierele de pictură, creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută