Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier distractiv pictură pe ghivece ceramică ~ adulți și copii @ Veranda Mall

Atelier distractiv pictură pe ghivece ceramică ~ adulți și copii

Atelier distractiv pictură pe ghivece ceramică ~ adulți și copii @ Veranda Mall

 

Școala de pictură – Rembrandt Art School vă invită să participați sâmbătă 20 mai 2023, între orele 15.00-16.30, în cadrul atelierului de pictură decorativa pe ghivece părinți și copii – locație Rembrandt Art Centre,Veranda Mall, zona Obor, etajul 0, față în față cu English Home.

Un atelier relaxant, creativ, în cadrul căruia vom personaliza ghivece din ceramică, folosind culori profesionale marca Marabu Germania.

 

Costul atelierului este de 70 ron toate materialele sunt incluse în preț. Plata se va realiza la locație în ziua atelierului cash sau card.

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar în baza rezervării locurile fiind limitate, telefon rezervări 0722990971.

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută