Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Atelier desen MAȘINI cu PISICI ~ copii 5/10 ani @ Veranda Mall

Atelier desen MAȘINI cu PISICI ~ copii 5/10 ani

Atelier desen MAȘINI cu PISICI ~ copii 5/10 ani @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați, sâmbăta 6 mai 2023 între orele 11.00-12.30 , în cadrul atelierului fun de desen cu tema MAȘINI CU PISICI – atelier la care vor putea participa copii cu vârsta între 5/10 ani – locație Veranda Mall, zona OBOR, etaj 0, spatiu Rembrandt Art Centre, lângă English Home.

În cadrul atelierului nostru vom folosi cele mai interesante materiale pentru desen și pictură – markere profesionale pe bază de apă și vopsea, reioane colorate profesionale, hârtii speciale pentru desen.

Un atelier interesant, creativ care cu siguranță vă va plăcea .

 

Costul atelierului este de 60 ron toate materialele sunt incluse în preț. Plata se va realiza la locație în ziua atelierului cash.

Participarea în cadrul atelierului se vă putea realiza doar în baza rezervării, locurile fiind limitate, telefon rezervări 0722990971.

  • Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Atelierele de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Atelierele de pictură, creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută