Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Ariciul, simpaticul țepos

Ariciul

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită copiii curioși, activi și creativi la atelierul „Ariciul, simpaticul țepos”, al doilea atelier al proiectului „Adevăr și provocare la Antipa”.

Atelierul debutează  cu o scurtă „expediție” în căutarea aricilor în expoziția permanentă a Muzeului, după care activitățile se continuă în sala atelier.

Pe parcursul desfășurării atelierului copiii vor descoperi adevăruri, curiozităţi și lucruri mai puțin cunoscute despre simpaticul animal care se transformă într-un „ghem de țepi” atunci când se simte amenințat. Vor afla ce sunt, de fapt, țepii cu care ariciul se apără, cum reușește el să se ghemuiască atât de bine, pe ce simțuri se bazează în căutarea hranei și de ce este binevenit în grădinile noastre.

Spre finalul atelierului copiii vor fi provocați să realizeze un simpatic „obiect” de lucru manual pe care să-l poată folosi ulterior, sau pur și simplu să-l păstreze ca amintire.

 

Atelierele se desfășoarăsâmbătă, 19 noiembrie 2022,  în Sala Atelier a Muzeului Antipa, după cum urmează:

  • Grupa nr. 1: între orele 11:00 – 12:00 (locurile  au fost ocupate);
  • Grupa nr. 2: între orele 15:00 – 16:00 (locurile  au fost ocupate).

Grupa de vârstă7-11 ani

 

  • Taxa de participare: taxa de participare este de 50 lei/copil sau 80 lei/doi frați.

Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, în limita a 15 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.

Sursa: Muzeul Antipa

 

 

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email