Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Magia Filmelor la Cinema Astra: Arborele vieții (2011)

Arborele vieții

Magia Filmelor la Cinema Astra: Arborele vieții (2011)

Urmărim evoluția unui băiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frați. La început totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul calea lumii, de a se pune pe sine pe primul loc. Fiecare părinte își susține credințele și Jack trebuie să împace cererile fiecăruia. Filmul se întunecă în timp ce el are primele licăriri de boală, suferință și moarte. Lumea, odată un lucru al gloriei, devine un labirint.

Din această poveste reiese că Jack cel adult, un suflet pierdut într-o lume modernă, căutând să descopere printre scenele în schimbare ale timpului ceea ce rămâne neschimbat: eternul plan din care facem parte. Când vede că toate acestea au intrat în construirea lumii noastre, fiecare lucru apare ca un miracol – valoros, incomparabil. Jack, cu noua înțelegere, este capabil să-și ierte tatăl și să facă primii pași pe cărarea vieții.

Povestea se încheie în speranță, conștientizând frumusețea și bucuria din toate lucrurile, în fiecare zi, și mai presus de toate, în familie – prima noastră școală – singurul loc în care majoritatea dintre noi învață adevărul despre lume și despre noi înșine, sau descoperă unica lecție importantă a vieții, aceea a dragostei necondiționate.

Magia Filmelor la Cinema Astra: Arborele vieții (2011)

Pomul vieții (2011)

  • Titlu original: The Tree of Life
  • Miercuri, 7 decembrie 2022
  • ora 19.00
  • Regia: Terrence Malick
  • Cu: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain, Kari Matchett
  • Gen film: Dramă, Fantastic, SF
  • Durata: 138 minute

 

Trailer: 

Arborele vieții
Arborele vieții

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email