Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese în evidență, având în vedere că este singurul câine și restul locuitorilor sunt… pisici! Și, așa cum știm cu toții, pisicilor chiar nu le plac câinii.

Disperat să le mulțumească orășenilor, Hank devine fără să vrea parte din planurile egoistului Ika Chu de a elimina toți locuitorii din Kakamucho. Doar un mic obstacol îi stă lui Ika în calea de a domina lumea (bine, formată din Kakamucho) și planul său malefic este să-l păcălească pe Hank să-l ajute, alungând cetățenii din oraș pentru totdeauna.

Lui Hank îi sare în ajutor doar Jimbo, în trecut un samurai puternic, actualmente căzut din grație, și Emiko, un pisoi înflăcărat care are aceleși vise precum Hank. Împreună, acest trio neobișnuit pornește într-o călătorie în care sunt obligați să își depășească prejudecățile și să învețe adevăratul sens al prieteniei.

Rulează din: 09/10/2022
Cu: Djimon Hounsou, Mel Brooks, Michelle Yeoh, Ricky Gervais, Samuel L. Jackson
Regia: Chris Bailey, Mark Koetsier, Rob Minkoff
Genul: Animație, Comedie, Familie, Filme
Limba: dublat română

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută