Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Anatomia unui clișeu @ Teatrul Nottara

Anatomia unui clișeu

Anatomia unui clișeu @ Teatrul Nottara

  • Acces: 16 +
  • Spectacol găzduit de Teatrul Nottara

 

Tu alegi dacă accepți imprevizibilul sau te refugiezi în iluzie. Viața e generoasă. Cea mai bună prietenă te înșeală cu iubitul tău sau iubitul tău te înșeală cu cea mai bună prietenă.

Ce faci ? Te răzbuni sau înțelegi ? „Anatomia unui clișeu” este un spectacol despre emoții, impulsuri, așteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe!

 

Totul a început cu citirea unui text al lui Doru Spătaru. Un bărbat care scrie un text feminist ce analizează emoțiile contradictorii ale unei femei care vin odată cu sfârșitul unei relații. Intrigă perspectiva aceasta, nu? De fapt, nu e doar despre femei, este despre oameni puși față în față cu trădarea, despre cum te dezbracă și te maturizează suferința, despre himere versus realitate. Și mai ales, despre alegeri foarte conștiente și asumate, în perioade de maximă vulnerabilitate.

Dacă textul este despre femei, m-am gândit mult și, până la urmă, am hotărât ca spectacolul să fie coordonat, regizat, tot de o doamnă, Chris Simion – Mercurian, iar scenografia să aparțină unei alte minunate doamne, Maria Miu. Alături de cele două colege actrițe, cred, de fapt sunt sigur, că spectacolul nostru vă va ridica multe întrebări.

Oare va da și răspunsuri…? Vizionare plăcută!” – Cristian Șofron

 

Distribuția: Crina Matei, Ana Maria Ivan, Nicolae Dumitru (pian)

  • Regia și adaptarea scenică: Chris Simion – Mercurian
  • Scenografia: Maria Miu
  • Asistent scenografie: Livia Vișănescu
  • Coregrafia: Ioana Macarie
  • Vocal coach: Ana Cebotari

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Teatrul Stela Popescu

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută