Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

AMESTEC 2024

AMESTEC - Festivalul unde atingi cerul - se întoarce între 18 și 20 august, în inima Bucovinei

Amestec Episodul 2 a fost extraordinar datorită vouă, cei care ați ales să ne amestecăm pe Deluț.

Din acest motiv lansăm oficial AMESTEC – Episodul 3 care se dorește a fi cel puțin la fel de frumos ca edițiile anterioare, pentru că s-a încărcat cu energia tuturor amintirilor frumoase pe care le-ați creat alături de noi pe plaiul de pe Deluț!

amestec 2024 teaser

Umblă vorba prin Bucovina că Deluț este nerăbdător să vă vadă și la anu’ așa frumoși și energici precum ați fost la episodul 2.

Ne vedem la vară pe Deluț pe 15-18 august 2024 să ne amestecăm printre corturi, hamace, muzică, dans, pictură, ateliere, concursuri, apusuri și răsărituri într-unul din cele mai frumoase locuri ale Bucovinei.

LINE-UP:

…coming soon…

-IMPORTANT-

*Biletele Super Early Bird sunt disponibile în număr limitat și NU ASIGURĂ accesul pentru Camping.

**Accesul pentru Camping va fi plătit separat!

AMESTEC are ca scop, mai presus de orice, promovarea zonei dar și susținerea producătorilor și a artiștilor locali prin îmbinarea acestora în cadrul evenimentului. De la muzica electronică până la acorduri de instrumente live, de la activități de relaxare la momente interactive, toate susținute cu bucate alese gata să-ți încânte papilele gustative și să-ți ofere energia necesară petrecerii unui weekend cu multă distracție și lipsit de griji.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută