Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

All the Rumors are True & Something for Everyone

Desfășurate pe teritoriu comun, dar în două spații diferite ale galeriei, expozițiile investighează, pe rând, paradigma obiect/spațiu, interior/exterior și instinctul de adăpostire în cazul Danielei Pălimariu; și schimbările politice care generează evenimente tragice, în cel al artistei Kateryna Lysovenko.
Două medii de expresie vor personaliza astfel spațiile Galeriei Catinca Tabacaru cu instalații obiect realizate de Danielei Pălimariu și picturi extinse cu instalație semnate de Kateryna Lysovenko.
Daniela Pălimariu investighează posibilitățile de creație pe care le oferă diferitele suporturi de lucru precum ceramica și materialele industriale. Alăturarea dintre ele evidențiază raportul dintre fragilitate și duritate, respectiv gol și plin în structuri labirintice și monumentale.
Lucrările artistei Kateryna Lysovenko chestionează modul în care se raportează un individ la istorie și politică; de asemenea, felul în care evenimente trecute și prezente ne influențează percepția despre realitatea actuală. Războiul din Ucraina este unul dintre subiectele care informează noile lucrări ale artistei, realizate cu ocazia acestei expoziții.

Sursa: Facebook CATINCA TABACARU GALLERY

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută