Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Alin Gălățescu Prezintă Tendințele Viitorului În Modă Într-Un Nou Fashion Show La ARCUB

Seria evenimentelor curatoriate de Alin Gălăţescu la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București continuă cu un fashion show special dedicat „Zilelor Bucureştiului”. Organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, evenimentul „BUCUREŞTI 565” are loc pe 21 septembrie la ARCUB – Hanul Gabroveni și este o prezentare de modă pentru Bucureștiul atemporal, Bucureștiul de mâine care înglobează perfect elementele și rădăcinile Bucureștiului de altă dată.

Fashion show-ul este gândit de analistul și creatorul de modă Alin Gălăţescu şi centrat pe oraşul Bucureşti ca sursă de inspiraţie pentru modă şi stil.

Show-ul de modă „BUCURESTI 565” face parte din seria de evenimente FASHION Moments propuse de Alin Gălăţescu pentru spaţiul modern, cu valenţe istorice al Hanului Gabroveni. Dacă primul show a integrat simboluri ale culturii nipone şi autohtone în ţinute moderne pentru finisajul expoziţiei „CHIMONOUL întâlneşte IA”, iar al doilea show intitulat „Recucerirea Micului Paris” a fost dedicat modei bucureştene interbelice, show-ul din 21 septembrie ilustrează o dimensiune futuristă a oraşului prin modă și stil.

Sursa: ARCUB

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută