Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Adrian Naidin Band @ Casa De Cultură a Sindicatelor Constanța

Adrian Naidin Band

Adrian Naidin Band @ Casa De Cultură a Sindicatelor Constanța

Spectacolul va cuprinde melodii de pe “Colindul Florii Soarelui”, un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin intr-un stil arhaic cu influențe rock.

Adrian Naidin Band vă invită luni, in 18 Decembrie la “Poveste de Crăciun”, un spectacol inedit al marelui nostru muzician, ce va cuprinde melodiile sale cele mai cunoscute dar si colinde noi, culese de artist de la rapsozi populari si rearanjate in stil Jazz sau Rock, dar si traditional.

Îi vor fi alături pe scenă, membrii bandului său,  prieteni dragi, constănțeanul Ionuț Micu “John”, unul dintre cei mai buni toboșari pe care îi are țara noastră, Geani Amarandei, un  contrabasist experimentat, alături de Naidin incă de la prima formulă a bandului și, nu în ultimul rând, Ștefan Orfescu, chitarist și vocalist carismatic. Toți membrii bandului au colaborat cu unii dintre cei mai buni artisti din Romania sau din străinătate.

In programul celor 90 de minute de concert, artistii din Adrian Naidin Band vor interpreta colinde și melodii ce vor crea o atmosferă superbă de Crăciun, o sărbătoare a sufletului ce vă va transpune într-o lume feerică, special concepută pentru bucuria sufletelor dumneavoastră.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută