Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Adrenalină @ Teatrul Excelsior

Adrenalină

Adrenalină @ Teatrul Excelsior

 

Adrenalină este un spectacol de teatru plin de energie despre o trupă de fete adolescente din România anilor 2000, care se reunește pentru a susține un concert aniversar la 20 de ani de la înființare.

În cei 18 ani de la despărțirea trupei, cele trei soliste s-au confruntat cu dependențe de substanțe, relații toxice și comportamente autodistructive.

În preajma concertului de reuniune, fiecare dintre ele se confruntă cu probleme nerezolvate din trecut și speră că formația le va aduce un sens care le-a lipsit în toți acești ani, reprezentând totodată un pas înainte către vindecare.

Adrenalină se adresează atât publicului tânăr, cât și celor care simt nostalgia acelor vremuri, fiind un spectacol dinamic care îmbină elemente de muzică, video, coregrafie și dramaturgie contemporană pentru a spune povestea întinsă pe două decenii a celor trei personaje complexe.

Conceptul spectacolului a pornit de la o cercetare artistică realizată împreună cu un psiholog, iar principalul obiectiv al spectacolului este de a contribui la diversificarea înțelegerii dependențelor omului contemporan, fără a adopta o atitudine moralizatoare.” – Gabriel Sandu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Teatrul Excelsior

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută