Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ad Libitum Voices @ Cinema Victoria Iași

Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices @ Cinema Victoria Iași

Sala Unirii

Ad Libitum Voices aduce căldura, bucuria și magia sărbătorilor de iarnă pe scena Ateneului Național din Iași, Sala Unirii – Cinema Victoria, printr-un concert excepțional de Crăciun.

Unul din cele mai îndrăgite grupuri de pop opera din România, apărut în noiembrie 2012 și este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” și colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Finaliști la X Factor în 2017, cei 4 au deschis Semifinala Eurovision organizată la Salina Turda și au cucerit publicul pe scena principală a festivalului Untold. Pana în prezent, Ad Libitum Voices a susținut peste 200 de concerte pe scenele din România, reusind să impresioneze publicul prin interpretare, emoție și spectacol de fiecare dată.

Concertul de Crăciun Ad Libitum Voices promite a fi un concert memorabil, încărcat de emoție și bucurie, un spectacol despre revederea celor dragi și despre poveștile copilăriei de odinioară, despre sărbătorile de acasă cu miros de brad și scorțișoară. “Magia sărbătorilor de iarnă a fost tot timpul un prilej de bucurie pentru noi, și cum puteam să celebrăm mai bine această bucurie decât în compania celor dragi nouă, a fanilor noștri.” – Ad Libitum Voices.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută