Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

S-a redeschis Grădina de Vară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a redeschis Grădina de Vară Share S-a redeschis Grădina de Vară


Moment festiv sâmbătă 4 august în Piteşti, unde după 60 de ani de la prima deschidere, în aplauzele a sute de argeşeni, a fost redeschisă Grădina de Vară. Aflată la kilometrul 0 al municipiului Piteşti, (în spatele Bilbiotecii Județene Dinicu Golescu) după ce în anul 1997 a intrat în consevare, Grădina de Vară a prins iarăşi viaţă ca urmare a unei investiții de circa 100.000 de euro realizată din fondurile proprii ale Consiliului Județean Argeș.
Cu această ocazie, timp de o lună în fiecare seară începând cu ora 21 cinefilii argeşeni sunt invitaţi să parcurgă toate etapele artei cinematografice româneşti, vizionând filme de referinţă ale cinematografiei noastre. Astfel, sâmbătă 11 august va rula fimul “Mihai Viteazul”, iar duminică 12 august “Reconsituirea”, la care intrarea este liberă.
În plus, Grădina de Vară va găzdui şi alte momente artistice şi va fi deschisă tuturor celor care organizează evenimente cultural – artistice.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută