Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Move Club/ We move togheter

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Move Club/ We move togheter Share Move Club/ We move togheter


 

 

Move Club este un club pe care-l preferă nu doar studenții, ci toți cei care sunt în căutare de party-uri la superlativ. Cu un sistem de sonorizare de ultimă generație, o zonă VIP foarte avantajoasă, dar și o scenă mare pentru concertele LIVE, clubul ne invită să facem incursiuni în domenii ce compromit plictisul cotidianului.

Fiindcă se vrea un club de high- class din inima Brașovului, Move Club are  un meniu variat în care putem găsi: whisky, vodka, champagne, prosecco, wine, liquers, tequila, cognac&brandy, vermouth&aperitifs, beer, soft drinks, long drinks, cocktails cu și fără alcool.

Ei bine, un lucru de referință îl reprezintă evenimente de joi care sunt foarte cunoscute pentru tematica Free Drinks for ladies. Who run the world? Girls! Intarea este liberă. Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani! Move Club își rezervă dreptul de a-și selecta clientela! Acesta este numai un eveniment, fiindcă, spre exemplu, Halloween-ul este cel mai tare pretext pentru a organiza o altă petrecere incendiară. Sâmbătă, 3 noiembrie, fiți gata pentru party-ul The Walking Zombie.

Multe, multe evenimente la Move!

Ne vedem aici?

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută