Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2024
Lifestyle / Sport

Activități sportive pentru copii pe durata verii

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Activități sportive pentru copii pe durata verii Share Activități sportive pentru copii pe durata verii


Vacanța de vară e o bucurie pentru fiecare copil, dar vine și cu o preocupare în plus pentru părinți: cum își pot menține copiii activi pe durata lunilor de vară?

Iată câteva recomandări de luat în considerare.

Învățați împreună să mergeți pe bicicletă!

În fiecare zi de miercuri, de la ora 17:30, în parcul Sub Arini, Asociația Urban Bike Revolution oferă cursuri gratuite de mers cu bicicleta pentru copii și adulți. Punctul de întâlnire e Parcul Sub Arini, în zona terenurilor de fotbal, aproape de locul de joacă. Cursurile celor de la asociație se adresează atât celor care nu știu să meargă cu bicicleta, dar și celor care știu să meargă, dar le e frică să facă acest lucru pe străzile orașului.

Lecții de tenis

Tot pentru cei mici, clubul Pamira din Sibiu a deschis Summer Tenis Camp 2024, care promite distracție și mișcare în aer liber. Toată vara, de luni până duminică, între orele 10-15, cei mici pot lua lecții de tenis, fotbal, baschet, volei, arte.

Sesiuni de echitație

O altă posibilitate pentru copiii cu vârste între 8 și 17 ani de a se bucura de vară într-un mod unic și educativ e să descopere aventura și frumusețea călăriei la Clubul Ecvestru Transilvania din Șelimbăr. Pe lângă sesiunile de echitație, copiii vor putea participa și la activități sportive.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută