Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2024
Artă & Cultură / Teatru

Premieră absolută la Palatul Bragadiru: Maia Morgenstern în  „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti.

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Premieră absolută la Palatul Bragadiru: Maia Morgenstern în  „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti. Share Premieră absolută la Palatul Bragadiru: Maia Morgenstern în  „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti.
Premieră absolută la Palatul Bragadiru: Maia Morgenstern în  „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti.


Maia Morgenstern joacă în „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti, la Palatul Bragadiru.

Teatrul Godot București și Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe prezintă musicalul ,,De treci codrii” de Elise Wilk, care va fi jucat pe scena Palatului Bragadiru, cu avanpremiere pe 2 și 3 iulie şi premiera pe 7 Iulie.

Regia este semnată de Eugen Gyemant, muzica de Marius Popa, scenografia de Raluca Alexandrescu, coregrafia de Sofia Sitaru-Onofrei, iar orchestrația de Gabriel Pîndici. Producătorii sunt Anna Popa și George Remeș.

Din distribuție fac parte:

Maia Morgenstern / Cabiria Morgenstern – Muma Pădurii;

Cristina Juncu, Alma Boiangiu, Raluca Dumitrescu – Lighioanele;

Alina Petrică / Alexandra Murăruș – Mama Zmeilor;

Anastasia Florea – Fiica zmeilor;

Filip Popescu – Fratele mijlociu;

Sebastian Marina – Împăratul;

Ștefan Radu/ Dragoș Ioniță – Făt-Frumos;

Ciprian Teodorescu – Calul.

Premieră absolută la Palatul Bragadiru: Maia Morgenstern în  „De treci codrii”, un musical de Elise Wilk după basme româneşti.

,,De treci codrii” explorează  poveşti şi basme vechi şi ne poartă spre un tărâm în care binele și răul coexistă, oferind o Incursiune în povestea personajelor secundare. Pe măsură ce povestea se desfășoară, publicul este atras într-o lume în care limitele dintre eroi și antieroi se estompează, iar adevărata natură a fiecărui personaj iese la iveală.

Spectacolul ,,De treci codrii” oferă o viziune nouă asupra tradițiilor și miturilor românești, aducând în prim-plan personajele secundare, care capătă o importanță crucială în desfășurarea acțiunii. Într-un decor de basm, amplasat într-un codru enigmatic, se desfășoară o bătălie epică între bine și rău, în care fiecare personaj își joacă rolul său unic și esențial.

Această producție se distinge prin integrarea armonioasă a muzicii, coregrafiei și scenografiei, contribuind la crearea unei atmosfere captivante și magice. Publicul va fi martor la un spectacol complex, care îmbină elemente de teatru clasic și modern, oferind o experiență teatrală de neuitat.

Când vine vorba de categoriile de bilete, VIP Experience for Two include două bilete, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit. Experiența Wine Tasting Menu include un bilet la teatru în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri- cold cuts cheese& meat. Front seat te amplasează în primele locuri ale sălii, iar biletul Regular este cel simplu.

VIP Experience for Two: 620 lei

Wine Tasting Menu: 230 lei

Front seat: 110 lei

Regular: 80 lei

Bilete pe www.teatrulgodot.ro și www.iabilet.ro

Contact: www.teatrulgodot.ro, Telefon: +0744916363

Proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută