Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2024
Lifestyle / Sport

Revine Binder Lake Triathlon, competiția care promovează mișcarea

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Revine Binder Lake Triathlon, competiția care promovează mișcarea Share Revine Binder Lake Triathlon, competiția care promovează mișcarea


Cea de-a patra ediție a competiţiei Binder Lake Triathlon, organizată de ACS Aria pentru Sport, va avea loc duminică, 2 iunie 2024, startul fiind programat la ora 10:00.

Competiția are drept scop promovarea triatlonului ca sport în rândul populaţiei şi susţinerea performanţelor sportive ridicate în rândul atleţilor de triatlon din România.

Cele trei probe specifice triatlonului vor fi natație, ciclism și alergare. Binder Lake Triathlon începe cu proba de înot (650 m) în lacul Binder, după care continuă cu proba de ciclism offroad pe o rută special amenajată de către organizatori (20 km), respectiv cu proba finală de alergare în jurul lacului Binder (5 km).

Revine Binder Lake Triathlon, competiția care promovează mișcarea
Binder Lake Triathlon 2024

Pe tot parcursul traseului, participanții vor fi îndrumați atât de indicațiile de traseu, cât și de voluntari. Doritorii se pot înscrie la proba individuală sau la ștafetă, traseul fiind același. Arbitrajul competiţiei va fi asigurat de o echipă a ACS Aria pentru Sport.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc de la ora 14:00. În cadrul festivității vor fi premiați câștigătorii Binder Lake Triathlon, primii trei clasați la fiecare categorie de vârstă, Feminin și Masculin, respectiv Individual și Ștafetă.

Evenimentul este recomandat de Federația Română de Triatlon.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută