Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/01/2024
Film

PREMIERĂ | „Klaus & Barroso”, o comedie cu de toate

Iuliana Ciocîrlan De Iuliana Ciocîrlan
Comentarii PREMIERĂ | „Klaus & Barroso”, o comedie cu de toate Share PREMIERĂ | „Klaus & Barroso”, o comedie cu de toate
Klaus & Barroso


„Klaus & Barroso”, o comedie cu de toate

După recent difuzatele Miami Beach 2, Bordea: Teoria Conspirației sau Tati part-time, este momentul să vedem şi o altfel de comedie, iar Klaus & Barroso, realizată de autorii Taximetriştilor (reuniţi acum sub titulatura de Grupa B), promite să aibă un haz cu totul aparte, mai ales când ştim că Micutzu se face frate cu Adrian Nicolae şi va fi gata să intre în acțiune din afecţiune pentru acesta… sub privirea atentă a regizorului Bogdan Theodor Olteanu (Taximetriști, Mia își ratează răzbunarea).

În fapt, punerea în scenă a comediei a fost una colectivă, totul fiind decis în echipă, mai exact în cadrul Grupei B, pe care Bogdan a fondat-o împreună cu Adrian şi Cosmin. Revenind la Klaus & Barroso...

Filmul este în primul rând o comedie.

Povestea este despre doi frați, unul mai descurcăreț, mai pus pe fapte mari, dar fără uneltele necesare de a le îndeplini, așa că recurge mereu la artificii, la drumurile ușoare care, inevitabil, se complică. Unul mai conservator, cu rădăcini puternice, dar destul de ursuz și greu adaptabil, când vin peste el evenimente noi.

Oare pe cine joc eu, pe cine joacă Adrian?

Scopul Grupei B este simplu: să aducem lumea în cinema și să nu plece de acolo nerâsă”,

a declarat Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Povestea din Klaus & Barroso pleacă de la datoria lui Klaus (Adrian Nicolae), un barman combinator, care trebuie plătită urgent și care îl roagă pe fratele său, Barroso (Cosmin „Micutzu” Nedelcu), să îl ajute în organizarea unei petreceri a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează.

Invitații ce-l sărbătoresc pe mire (Carol Ionescu) sunt o adunătură colorată de corporatiști, fiecare cu frustrările și obsesiile lui, dintre care iese în evidenţă Cătă (Alexandru Ion), colegul de birou și nașul mirelui, un ins lăudăros, pe alocuri mârlan și excesiv de protector cu mirele.

Klaus & Barroso premiera comedie

Petrecerea clandestină merge din rău în mai rău, iar cei doi frați sunt presați să găsească soluții pentru fiecare personaj nou-apărut.

Stripperița (Mădălina Craiu) angajată de Klaus se ceartă cu nașul și refuză să se mai dezbrace, patroana (Victoria Răileanu) apare subit în club și amenință că sună la poliție, vecinul de deasupra (Șerban Pavlu) se plânge de zgomot, iar apogeul este venirea unor mafioți puși pe răzbunare. Sunteţi curioși cum vor scăpa Klaus și Barroso din încurcătură?

Rămâne să aflaţi răspunsul în sala de cinema, începând din 16 ianuarie.

Texte de IULIANA CIOCÎRLANFILM.

Proiecții speciale cu echipa filmului Klaus & Barroso la Cinema One Laserpex Brașov

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută