Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/01/2024
Muzică

Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024 Share Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024
Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024


Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024

Vineri, 12 ianuarie 2024, orele 20:00, clubul Green Hours își invită publicul să vadă și să asculte cea mai solo chitară solo, în primul recital de chitară al anului avându-l ca protagonist pe îndrăgitul chitarist Maxim Belciug.

Întâlnirea cu Maxim Belciug într-un recital de chitară solo este pur și simplu o desfătare. Dacă, în formulele de cameră în care îl mai regăsim, chitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerii, punctul de sublim nu i se oferă decât în ocaziile în care se regăsește singur cu chitara sa. Sunt momentele sale de sinceritate totală, când lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare.

Maxim Belciug susține primul recital de chitară din 2024

O fi poate sonoritatea specială a chitarei, atât de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblânzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: chitara plânge, și iubește, și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi. Muzică ce se încăpățânează să sune altfel decât cea izvorâtă din trecerea mai mult sau mai putin ritmată a arginților sunători dintr-o mână în alta, cum spunea, cândva, însuși chitaristul.

Recitalul are loc vineri, 12 ianuarie 2024, la Green Hours, Calea Victoriei 120, București și începe la ora 20:00. Biletele sunt disponibile pe bilet.ro sau în locație, înainte de începerea concertului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută