Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2023
Lifestyle / Sport

Joc memorabil: Șoimii Sibiu marchează 110 ani de la înființare

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Joc memorabil: Șoimii Sibiu marchează 110 ani de la înființare Share Joc memorabil: Șoimii Sibiu marchează 110 ani de la înființare

FC Șoimii Sibiu, cea mai iubită echipă a fotbalului sibian, care celebrează 110 ani de la fondarea clubului, va încheia acest an aniversar printr-un joc demonstrativ la care sunt așteptați toți iubitorii fotbalului. Cu toate că s-au scurs mai bine de două decenii de când legendara FC Șoimii Sibiu a fost ştearsă de pe harta fotbalului românesc, amintirile și dragostea pentru echipa sibiană de fotbal sunt încă vii în inimile multor suporteri, mai ales că aceștia erau renumiţi pentru pasiunea cu care trăiau fiecare partidă, atât acasă, cât şi în deplasare.

Memorabilul eveniment va avea loc în luna decembrie, ca un cadou oferit lor, suporterilor care i-au încurajat și aplaudat ani şi ani din tribunele Municipalului. Jucătorii echipei FC Şoimii din anii ’80 – ’90 se vor reuni și vor îmbrăca, din nou, tricourile roş-negre din dragoste pentru cel mai longeviv club al oraşului (care a fost activ între anii 1913 și 2001), în data de 15 decembrie, între orele 16:00 şi 18:00, la sala Transilvania din Sibiu. Aceasta e prima apariţie a “Şoimilor” în faţa sibienilor, în anul 2023, după ce foştii fotbalişti au participat în vară la alte două evenimente old-boys organizate la Cisnădie şi Făgăraş. Accesul publicului va fi gratuit.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută