Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2023
Artă & Cultură

TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ”

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ” Share TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ”
TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ”


În acest sfârșit de săptămână, Teatrul Arlechino va poposi la București, fiind selectat de către Teatrul de Animaţie Țăndărică să participe la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată”, o gală ce are caracter competitiv, spectacolele intrând în atenția unui juriu de specialitate, format din: Doina Papp, Mihaela Michailov și Octavian Szalad.

Cu emoții și bucurie vom susține spectacolul „Vrăjitorul din Oz”, duminică (12 noiembrie), de la ora 10.00 și 12.00, în Sala Țăndărică.

TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ” (2)

TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ” (2)

„Vrăjitorul din Oz” – spectacol realizat împreună cu extraordinara echipă a Teatrului Arlechino din Brașov, vă invită la aventura cunoașterii de sine! Fiecare spectator, indiferent de vârstă, este provocat să aleagă valorile pentru care merită să lupte: minte, inimă, curaj, familie, prietenie. O poveste plină de culoare, muzică și speranță care nădăjduim să vă încânte! Și, nu uitați: Viața e darul ce îl primește orice făptură de sub soare! Vă aștept cu drag și emoție! – regizor Oana Leahu

Vârsta minimă recomandată este de 6+.

Regia și scenariul: OANA LEAHU

Scenografia: GAVRIL SIRITEANU

Muzica: FELIX DC RUSU

Video design: MARIN FAGU

Construcție păpuși: TÜNDE TOMOS

Distribuția: Erika Mihaly, Eliza Muraru, Alexandru Dobrescu, Cecilia Negru, Adrian Iuga, Marius Stroe, Adrian Dobrescu, Dan Zorilă, Petronela Rujan, Alexandra Dumitrescu și Anca Badea.

TEATRUL ARLECHINO PARTICIPĂ LA „GALA ANIVERSARĂ ImPuls ȚĂNDĂRICĂ” (2)

Cu o istorie impresionantă de 78 de ani, Teatrul Țăndărică se bucură de o reputație solidă și de un loc special în inimile publicului său, astfel, „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică” reprezintă o dovadă a angajamentului față de evoluția continuă, inovația și calitatea din domeniul teatrului de animație și vizual.

Pe lângă evenimentele principale, vor mai alea loc: conferințe de specialitate, lansări de carte, expoziția „Perpetuum Țăndărică”, ce poate fi vizitată pe toată perioada evenimentului în foaierul Teatrului Țăndărică, și spectacole în licee, totul pentru un suflu nou, cu o viziune îndrăzneață, un adevărat angajament ferm pentru promovarea teatrului de animație ca formă de artă vibrantă, educativă și inspirațională.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută