Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/11/2023
Lifestyle

Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning Share Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning
Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning


Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning

Tatii moderni sunt asteptati la eveniment!

Modern Dad’s Challenges – sigurul eveniment de parenting dedicat exclusiv tatilor – va avea loc pe 8 noiembrie, de la 18:00 – 21:30, la Hotel International din Bucuresti. Tatii interesati de cum isi pot motiva copilul si incuraja dezvoltarea meta-competentelor acestuia in contextul e-learning, dar si despre rolul scolii, cat si al sistemului de invatamant actual sau al parintilor, sunt invitati sa participe la eveniment.

Eveniment de traditie in zona de parenting si un proiect care se diferentiaza prin specificul lui, Modern Dad’s Challenges continua cu o editie pe subiectul: 𝗠𝗼𝘁𝗶𝘃𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘀̦𝗶 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝘅𝘁𝘂𝗹 𝗲𝗹𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴. In cadrul conferintei au loc –  sesiuni de speech-uri, sectiune de dialog – Dad Talks, cat si momente de interactiune cu brandurile partenere, care sustin familia moderna.

Implicarea tatalui in educatia copilului este relevanta in fiecare etapa din dezvoltarea copilului, asadar invitam tatii sa dedice o seara, cateva ore, pentru informarea lor si sa beneficieze de experientele pe care le-am pregatit impreuna cu partenerii nostri, cat si multitudinea de informatii pe care le vor afla de la specialistii invitati”, afirma Sofia Frunza, Initiator comunitate & The Mom Behind Modern Dads.

Programul evenimentului Modern Dad’s Challenges

In cele peste 3 h de eveniment, vor veni fata tatilor specialistii: Alina-Cristiana Dumitrache, psiholog, doctor în științele educației, fondator și director al Liceului Româno-Finlandez; Catalin Isbase, Profesor la Scoala de Bani si 𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮, Antrenor Vânzări & Public Speaking Fondator Arta de a NU vinde.

Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁:
18:00 – 18:30: Registration & Networking
18:30 – 19:20: 𝗖𝘂𝗺 𝗻𝗲 𝗰𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝘂𝗻 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹?
19:20 – 20:00: 𝗖𝗲 𝗹𝗲 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶?
20:00 – 20:30: Networking & brand activation
20:30 – 21:10: 𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀
21:10 – 21:30: Concurs & Brand activation
MODERATOR: Alex Aninosanu

Inscrieri conferinta dedicata tatilor & surprize

Inscrierile la eveniment se fac completand formularul de inregistrare. Intrarea este libera, iar numarul locurilor este limitat – 100 de participanti! 

La Modern Dad’s Challenges pregatim si multe experiente si provocari pentru participanti, concursuri si momente speciale, alaturi de partenerii evenimentului.

Programul complet al evenimentului si detalii suplimentare se gasesc pe platforma online www.moderndads.ro, sectiunea “Evenimente”, cat si pe Facebook Modern Dads. Tatii sunt invitati de asemenea sa se alature grupului privat de Facebook – Grup Modern Dads, pentru sesiuni de networking online si campanii pregatite special pentru ei. Totodata, pentru a fi la curent cu ce alte proiecte si campanii dezvoltam pentru tati, se pot abona la newsletter-ul bilunar aici.

In ultimii 5 ani, platforma Moderndads.ro a devenit o sursa de informare importanta pentru parintii moderni. Prin proiectul Modern Dad’s Challenges tatii din Bucuresti si din tara au beneficiat de experiente de invatare si de informare complexe, evenimentul fiind singurul de acest fel din Romania. Prin conceptul #ModernDads sustinem implicarea tatalui in dezvoltarea copilului si ii spirjinim in fiecare etapa din dezvoltarea copilului. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută