Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2023
Zile si Nopti

Balul Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Balul Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie Share Balul Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie
Balului Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie


Balul Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie

Înscrierea la bal reprezintă contribuția la scopul caritabil al evenimentului

Balul Vienez Timișoara 2023, un deceniu de eleganță și caritate, în Capitală Europeană a Culturii anunță deschiderea înscrierilor pentru a participa la cea de-a X-a ediție care va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național Timișoara. Înscrierile se fac online prin achitarea contribuției la scopul caritabil al evenimentului pe site-ul www.balulvienez.ro.

Această aniversare coincide cu anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, conferind evenimentului o importanță istorică și culturală deosebită. Balul Vienez Timișoara, recunoscut ca al 31-lea bal la nivel mondial va găzdui festivitățile la Teatrul Național din Timișoara, marcând un moment remarcabil în lumea artei și a filantropiei. Accesul la Bal se face pe bază de donații online pe pagina oficială a evenimentului.

În premieră pentru această ediție de bal, Fundația Hațegan a pregătit pentru publicul timișorean două momente artistice în afara sălii de teatru, în comunitate, aducând spiritul balului în inima orașului. Astfel, debutanții vor valsa vineri, 3 noiembrie 2023, de la ora 17:00, în incinta Iulius Mall și de la ora 19:00, în incinta Shopping City.

Trăim un moment deosebit în povestea Balului Vienez Timișoara. Celebrăm anul acesta un deceniu de când tradiția Balului Vienez a fost reînnodată după ce a fost întreruptă acum mai bine de o suta de ani. În această decadă am readus în comunitatea timișoreană eleganța, bucuria și implicare autentică în comunitatea noastră. Ediția jubiliară marchaiză un parteneriat de excepție cu Balul Vienez New York și suntem onorați de prezența personală a organizatorului. Balul Vienez Timișoara a evoluat de la un eveniment caritabil la un proiect simbol pentru oraș, cu multiple dimensiuni culturale, educaționale și sociale.”, ne transmite Ioana Hațegan, Președintele „Fundației Hațegan”, organizatorul Balului Vienez Timișoara. 

În cadrul programului artistic din 25 noiembrie, invitata de onoare este mezzosoprana Ruxandra Donose. Ruxandra Donose este un nume de prestigiu în lumea muzicii clasice românești, capturând atenția publicului și a criticilor de specialitate în teatre de operă și săli de concerte din întreaga lume, de la Metropolitan Opera și până la Royal Opera Covent Garden, precum și la Bunka Kaikan din Tokyo sau Filarmonica din Shanghai.

Balului Vienez Timișoara își deschide porțile pe 25 noiembrie

Despre Fundația Hațegan

Fundația Hațegan este o organizație cu origini în evenimentul caritabil Balul Vienez Timișoara, care a fost fondată în 2012. Inițiativa a avut ca scop reunirea diverselor comunități din Timișoara, al treilea oraș ca mărime din România, incluzând comunități culturale, sociale, educaționale și de afaceri. Începând cu anul 2016, organizația și-a extins domeniul de acțiune și a devenit Fundația Hațegan, numită după Ioana Hațegan, inițiatoarea Balului Vienez Timișoara. Misiunea fundației se concentrează pe construirea de comunități puternice în Timișoara și în regiune, prin intermediul a trei programe principale: CULTURĂ, EDUCAȚIE și BUNĂSTARE.

Mai multe detalii despre Fundația Hațegan aflați pe https://fundatiahategan.ro/ro/ și despre Balul Vienez Timișoara aflați pe https://balulvienez.ro/ro/.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută