Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2023
Lifestyle / Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj, care va avea loc Stadionul Municipal Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj, care va avea loc Stadionul Municipal Sibiu Share S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj, care va avea loc Stadionul Municipal Sibiu


Pe site-ul bilete.ro au fost puse în vânzare biletele pentru meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj, care va avea loc luni, 6 noiembrie. Partida se va disputa în cadrul etapei a 15-a a campionatului național de fotbal.

Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal, începând cu ora 21:00. Sibienii pasionați de fotbal sunt așteptați în număr mare la partida în care FC Hermannstadt va întâlni campioana din ultimele cinci sezoane – CFR 1907 Cluj. Prețul biletelor pornesc de la 20 de lei, iar cel mai scump este 50 de lei.

Tribuna 1 – 50 RON

Tribuna 2 – 40 RON

Peluză – 20 RON

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Totodată, în zilele următoare urmează să fie deschisă și casa de bilete, după următorul program:

Sâmbătă, 4 noiembrie: 12-18

Duminică, 5 noiembrie: 12-18

Luni, 6 noiembrie (ziua meciului): 15-20:45

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută