Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2023
Lifestyle / Sport

Arena Platoș devine Păltiniș Arena și își promovează noul brand la București pentru a atrage mai mulți turiști

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Arena Platoș devine Păltiniș Arena și își promovează noul brand la București pentru a atrage mai mulți turiști Share Arena Platoș devine Păltiniș Arena și își promovează noul brand la București pentru a atrage mai mulți turiști
Arena Platoș devine Păltiniș Arena


Complexul de ski și snowboard Păltiniș Arena – fosta Arena Platoș – organizează la jumătatea lunii noiembrie un eveniment în Capitală cu scopul a atrage iarna aceasta cât mai mulți turiști în județul Sibiu.

Evenimentul se numește ”Ski in the City” este organizat cu sprijinul și zăpada obținută prin utilizarea patinoarului Allianz-Țiriac Arena Ice Rink. În Parcul Tineretului, în apropierea intrării principale, va fi amenajată o pârtie de schi cu înclinație mică, dedicată copiilor între 4 și 10 ani ce vor să ia primul lor contact cu alunecarea pe zăpadă.

Păltiniș Arena aduce la București inclusiv echipamente de schi și snowboard pentru cei mici, puse la dispoziție în mod gratuit. Iar cei mici vor fi ghidați în primii lor pași pe zăpadă de instructorii școlilor de schi și snowboard din cadrul complexului. Cursurile de inițiere vor avea o durată de 30 de minute iar copiii vor fi deserviți în ordinea prezenței la fața locului”, au transmis organizatorii într-un comunicat de presă.

„Ski in the City” este un eveniment la care ne gândim de mult timp, care implică un efort logistic impresionant. Suntem convinși că sunt mulți copii care și-ar dori să încerce să schieze sau să se urce pe placă și încă n-au avut ocazia, locuind într-o zonă de șes, așa că aducem muntele și zăpada la ei „în sufragerie”. Așteptăm cu drag toți copiii și tinerii care vor să încerce senzația alunecării pe zăpadă în condiții de maximă siguranță. Și, cine știe, poate mulți se vor molipsi de acest minunat microb”, spune Dan Gherman, administratorul complexului Păltiniș Arena.

În același timp, Ski in the City este și un eveniment dedicat tinerilor practicanți de sporturi de acțiune, printr-un concurs de sărituri cu aterizare pe o imensă pernă gonflabilă și de alunecare pe țeavă cu schiuri și snowboard.

Concurenții vor fi împărțiți pe mai multe categorii, snowboard masculin/ snowboard feminin/ ski masculin/ ski feminin iar vârsta minimă de participare este de 14 ani. Juriul acestei competiții va fi format din snowboarderi și schiori de elită din România. Câștigătorii celor două concursuri vor fi premiați cu produse de specialitate oferite de magazinul H2O.

Arena Platoș devine Păltiniș Arena

Programul complet al evenimentului:

09:00-16:00 Cursuri inițiere schi și snowboard, copii 4-10 ani

09:00 Înscrieri concursuri

10:00-12:00 Antrenamente de concurs

12:00 Calificări BagJump

13:00 Calificări Țeavă

14:00 Finale BagJump

15:00 Finale Țeavă

16:00 Premiere

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută