Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2023
Lifestyle / Sport

O zi întreagă de pedalat și distracție în Muzeul ASTRA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O zi întreagă de pedalat și distracție în Muzeul ASTRA Share O zi întreagă de pedalat și distracție în Muzeul ASTRA


Unul dintre puținele concursuri de ciclism din zona Sibiului care pune accentul pe categoriile de tineri și copii, va avea loc în data de 7 octombrie, în Muzeul ASTRA. Cea de-a II-a ediție a competiției ASTRA Trail are ca obiectiv promovarea sportului de masă în aer liber.

Pentru concurs, organizatorii au pregătit un traseu de adulți în circuit de 3 km lungime ce va fi parcurs în ture și trasee accesibile copiilor de orice vârstă și sportivilor amatori.

Ca o noutate a ediției, în muzeul din Dumbrava Sibiului va rămâne amenajat un traseu, astfel încât sibienii pasionați de MTB să aibă un loc în care se pot antrena pentru dezvoltarea tehnicii și a rezistenței. Accesul pe traseu în afara concursului se va face pe baza biletelor și abonamentelor eliberate de către Muzeul ASTRA.

”Traseul nostru e o formă introductivă a traseelor de Olympic Cross Country, cu tradiție. Am încorporat elemente tehnice diverse accesibile sportivilor cu un antrenament mediu și cunoștințe tehnice medii. Ne dorim să creștem dificultatea anual pentru a avea un progres continuu, atât noi, în calitate de organizatori, cât și participanții”, precizează Gabriel Diaconu, fondatorul Cooperativei de ciclism și organizator al ASTRA Trail.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută