Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2023
Lifestyle / Sport

Criteriul Toamnei revine cu inima deschisă pentru amatorii de ciclism

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Criteriul Toamnei revine cu inima deschisă pentru amatorii de ciclism Share Criteriul Toamnei revine cu inima deschisă pentru amatorii de ciclism


Ediția a III-a a concursului de ciclism rutier Criteriul Toamnei se adresează amatorilor de ciclism și se va desfășura în condiții de trafic rutier restricționat, pe un traseu în lungime de 19 km. Evenimentul este organizat de ACS Aria pentru Sport și are ca scop promovarea și încurajarea unei experiențe sănătoase pe două roți, în aer liber.

Concursul va avea loc duminică, 8 octombrie, cu startul programat la ora 9 și premierea câștigătorilor la ora 12. Traseul pornește vis-a-vis de Inspectoratul de Jandarmi de pe Calea Poplăcii 85. De acolo va continua pe DJ 106 R până în localitatea Poplaca. Apoi participanții vor vira pe DJ 106 D spre comuna Rășinari. Segmentul final îi poartă pe cilciști pe DJ 106 A până înainte de intrarea în Sibiu.

Câștigătorii vor fi recompensați pe categorii de vârstă (14 – 17 ani, 18 – 34 ani, 35 – 44 ani, 45+ ani), feminin și masculin, respectiv individual și ștafetă pentru eforturile depuse cu premii supriză și trofee puse la dispoziție de partenerii competiției Criteriul Toamnei.

La fel ca și la edițiile precedente, sibienii dornici să pedaleze în siguranță sub cerul liber sunt așteptați într-un număr cât mai mare pentru a se bucura de o experiență inedită alături de comunitatea iubitorilor de ciclism.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută