Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2023
Lifestyle

Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023? Share Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023?
Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023?


Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023?

Cum își pot găsi tinerii din România un drum în carieră adaptat la necesitățile acestora? Pe 17 Noiembrie vorbim cu angajatori de top din România despre importanța primilor pași în carieră și despre cum tinerii se pot conecta mai bine cu misiunea și scopul companiilor.

Bright Minds este un eveniment anual organizat de AIESEC în România ce dezbate subiecte de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, prin intermediul  workshop-urilor și discuțiilor interactive cu reprezentanții companiilor, iar anul acesta se află la a treia ediție.

Bright Minds 2023 | Ce își dorește Generația Z de la job în 2023?

Printre temele abordate la Bright Minds, vom discuta despre personal branding, cum ne putem conecta cu misiunea și scopul companiilor, în ce activități ne putem implica încă din facultate pentru a ne ajuta în viitoarea carieră  dar și despre cum îți poți începe cariera ca antreprenor. Pe lângă discuții, partenerii noștrii vor asigura și sesiuni practice în care tinerii vor putea participa la o simulare de interviu.

Participarea la eveniment este gratuită, iar locurile în cadrul workshop-urilor vor putea fi rezervate odată cu începerea înscrierilor anunțate pe pagina oficială de Instagram a evenimentului.

Despre AIESEC

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută