Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2023
Lifestyle / Spirits Award Eat & Drink / Drink

AWARDs | „GOLD 999.9” gin

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „GOLD 999.9” gin Share AWARDs | „GOLD 999.9” gin
awards august 2023


Ginul lunii august, GOLD 999.9, este unul dintre cele mai rare băuturi create în Franţa

Ginul lunii august, GOLD 999.9, este unul dintre cele mai rare băuturi create în Franţa, unic în lume ca istorie şi combinaţie de ingrediente, multiplu distilat şi multi-premiat în întreaga lume.

GOLD 999.9 are o poveste fascinantă: la începutul secolului al XX-lea, în timpul unor săpături din Alsacia au fost găsite alambicuri din aur.

Șeful grupului care se ocupa de excavări le-a cerut muncitorilor să îngroape la loc alambicurile și, câțiva ani mai târziu, rămânând cu gândul la această întâmplare, a creat propriul gin. De aici și denumirea, și aspectul sticlei acestuia.

Ginul GOLD 999.9 este ultra premium și este elaborat într-o mică distilerie aflată între granițele Franței, Germaniei și Elveției, în Alsacia.

Acest gin este creat cu ajutorul unei baze de alcool produse chiar în distilerie, iar mai apoi este triplu distilat… o metodă unică.

Printre substanțele botanice utilizate ca bază în ginul GOLD 999.9, în cea mai mare parte exotice, se numără: rădăcină de gențiană, ienupăr, maci, violete și angelica. Băutura prezintă şi arome de vanilie, migdale, ghimbir, coriandru, note de mandarine și de semințe de mac.

gold 999.9 gin

Principalul element gustativ al acestui gin este reprezentat de aromele de citrice, fiind echilibrat de notele de ienupăr, notele florale și aromele balsamice.

Rezultatul este unul inedit, surprinzator si plin de personalitate, creând un adevărat campion al concursurilor de calitate în lumea ginurilor speciale.

GOLD 999.9 este un gin rafinat, elevat şi iubit de cunoscători.

Glod-999.9-cocktail-gold

Text de Alin Gălățescu | AWARDs | Lifestyle

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută