Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2023
Lifestyle / Sport

Natație, ciclism și alergare: Binder Lake Triathlon revine

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Natație, ciclism și alergare: Binder Lake Triathlon revine Share Natație, ciclism și alergare: Binder Lake Triathlon revine

După succesul înregistrat de primele ediții ale competiției care au avut loc în 2021 și 2022, Binder Lake Triathlon revine în 2023 cu o ediție de vară, care va avea loc duminică, 9 iulie, la Lacul lui Binder. Scopul principal al competiției organizată de Asociaţia Club Sportiv ARIA pentru Sport Sibiu e formarea unui stil de viață sănătos într-un mediu plin de pozitivitate si echilibru, stimularea şi promovarea mişcarii sportive de masă la nivelul judeţului, în care să fie  angrenate categorii cât mai largi de cetăţeni.

Cele trei probe specifice triatlonului vor fi natație, ciclism și alergare. Participanții vor susține mai întâi proba de 650 m înot în Lacul Binder, apoi vor pedala pe un traseu de 20 km pe o rută special amenajată de organizatori pe străzile din împrejurimile lacului, interval în care circulația rutieră va fi închisă pentru siguranța concurenților. Cea de-a treia probă va fi cea de alergare pe o distanță de 5 km în jurul Lacului Binder. Sunt așteptați să participe peste 200 de oameni, în categoriilor de vârstă 14-20 ani, 20-35 ani şi peste 35 ani.

" "

Evenimentul este recomandat de Federația Română de Triatlon. Următoarea ediție este programată în același loc, la toamnă, în data de 10 septembrie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută