Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/05/2023
Lifestyle / Destinații turistice

PORTAL Village, ospitalitate de lux și eco-divertisment pe plaiuri sibiene

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii PORTAL Village, ospitalitate de lux și eco-divertisment pe plaiuri sibiene Share PORTAL Village, ospitalitate de lux și eco-divertisment pe plaiuri sibiene


Undeva între satul Sibiel din Mărginimea Sibiului și pădurea densă din împrejurimi, pe dealul pe care în urmă cu câteva secole se afla vatra veche a satului a apărut prima locație de ”glamping” din județ: un camping de patru stele în inima naturii, care oferă servicii exclusiv pentru adulți de cazare, masă și wellness.

PORTAL Village oferă cazare în opt bungalouri cu dotări și facilități premium, amplasate pe liziera pădurii. Fiecare bungalou e un microunivers în care fiecare detaliu e gândit în beneficiul oaspeților, de la amplasarea lor în relație cu cerul, soarele și natura, până la materialele ecologice din care sunt realizate.

PORTAL Village își are propria vatră, un excelent Green Bistro, un restaurant care respectă principiile zero food waste, un fine dining cu ingrediente locale.

PORTAL Village, ospitalitate de lux și eco-divertisment pe plaiuri sibiene

În complex există și o zonă de wellbeing: sauna, mesele de masaj, zona interioară de meditație, ritualuri wellness și aromaterapie sunt completate cu zona de relaxare multisenzorială din exterior, revitalizare cu produse organice sau cu o baie neaoșă la ciubăr. La toate acestea se adaugă grădina, locul în care când și când au loc întruniri cu sens: brunch-uri, ateliere, concerte unplugged sau evenimente private.

Datorită facilităților și condițiilor de cazare, conceptul de glamping câștigă tot mai mult teren în aria serviciilor de ospitalitate. PORTAL Village, singurul de acest fel din regiunea Sibiului, este o oglindire a nevoilor şi dorinţelor omului contemporan care simte nevoia deconectării de la viața orașului și reconectării cu sine și cu natura. ”Vă așteptăm cu tot ce avem mai bun”, așa sună sloganul după care se ghidează acest mic sat de vacanță sustenabil. Adulții pot petrece aici fie o după-masă, bucurându-se de natură, de serviciile de masă sau de wellness, fie pot alege pachetul complet, care include și cazarea în bungalouri. Important de menționat că PORTAL Village se adresează exclusiv adulților și e o locație petfriendly. Mai multe informații despre acest loc magic presărat cu iubire pentru natură, oameni și animale, găsiți pe site-ul www.portalvillage.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.