Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/05/2023
Artă & Cultură / Performing arts

Săptămâna viitoare pe scena ONB

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Săptămâna viitoare pe scena ONB Share Săptămâna viitoare pe scena ONB
onb 22-28 mai 2023


„Carmen”, „Tosca” și „Lacul lebedelor”, săptămâna viitoare pe scena ONB

Opera Națională București propune publicului spectator în săptămâna 22-28 mai 2023 două spectacole de operă „Carmen” de Georges Bizet și „Tosca” de Giacomo Puccini, dar și două reprezentații ale spectacolului de balet „Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski. 

Joi, 25 mai, ora 18:30, vă așteptăm la spectacolul de operă „Carmen” de Georges Bizet.

onb Mihaela Ispan Carmen
Mihaela Ispan Carmen

Povestea fascinantă a lui Carmen, o cântăreață cu un spirit liber, care fură inima unui ofițer francez, a captivat publicul din întreaga lume. Muzica uimitoare compusă de Georges Bizet și interpretările fără egal ale artiștilor reușesc la fiecare reprezentație să transmită o atmosferă emoționantă.

Vineri, 26 mai, ora 18:30, vă propunem spectacolul de operă „Tosca” de Giacomo Puccini.

onb Iulia Isaev si Catalin Toropoc Tosca
Iulia Isaev și Cătălin Toropoc Tosca

O dramă a unei mari iubiri – cea dintre o divă a muzicii de operă, Floria Tosca, și un tânăr pictor talentat, Cavaradossi – cu realități istorice, cu acțiuni încărcate de sadism, cu sentimente extrem de puternice precum gelozia, ura, teama, toate vă așteaptă pe scena Operei Naționale București în opera lui Puccini. 

Sâmbătă, 27 mai, și duminică, 29 mai, ora 18:30, vă invităm la spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski.

onb lacul lebedelor

Descoperă magia și eleganța pură a celebrei capodopere a baletului clasic în care poezia mișcării se împletește cu muzica și emoțiile se revarsă în sufletele spectatorilor.

Titlul spectacolului provine din povestea tragică a prințesei Odette, transformată în lebădă de către vrajitorul malefic Von Rothbart.

Într-un decor impresionant, pe marile scene ale lumii, dansatorii talentați și grațioși se contopesc într-o poveste ce îmbină dragostea, trădarea și lupta între bine și rău. În centrul acestei capodopere se află povestea de iubire imposibilă dintre Prințul Siegfried și Odette, prințesa lebădă.

Prințul se îndrăgostește de Odette, dar este înșelat de Von Rothbart, care aduce în scenă Odile, o dublură diabolică a prințesei, care îl seduce pe acesta.

onb 22-28 mai 2023

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.