Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2023
Festival

SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, o experiență de 5 stele în inima Bucureștiului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, o experiență de 5 stele în inima Bucureștiului Share SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, o experiență de 5 stele în inima Bucureștiului
saga hotel Radisson Blu


SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, o experiență de 5 stele în inima Bucureștiului

SAGA Festival se apropie cu pași repezi, iar cea de-a treia ediție de festival aduce în premieră artiști pe care publicul din România îi așteaptă cu sufletul la gură: Lil Nas X, Skrillex, Wiz Khalifa, Mochakk, Franky Wah, Elley Duhe.

Pentru a asigura o experiență memorabilă și complexă festivalierilor care vor să trăiască intens între 23-25 iunie, SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, hotel de top, de 5 stele din centrul capitalei României.

În perioada festivalului, atât vizitatorii, cât și locuitorii Bucureștiului care vor să se simtă turiști în propriul oraș, pot rezerva din cele 424 de camere și apartamente cu design contemporan, gândit de arhitectul Uri Blumenthal și de designerul Buki Zuker. În plus, se pot bucura de facilități de primă clasă: acces la piscină, jacuzzi, saună, centru de fitness complet echipat, centru spa, party-uri de zi cu mood de festival care îi vor pregăti pentru atmosfera unică de la SAGA.

Rezervările pot fi făcute pe www.sagafestival.com/hotels

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SAGA Festival (@saga_festival)

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch, este împărțit după cum urmează:

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple.

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați.

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

saga hotel Radisson Blu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.