Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/05/2023
Lifestyle

Târg de Nunți la Coresi

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Târg de Nunți la Coresi Share Târg de Nunți la Coresi
Târg de Nunți la Coresi


Târg de Nunți la Coresi

Dacă sunteți viitori miri în căutarea unor idei speciale pentru nuntă vă așteptăm, în perioada 12 – 14 mai, în Piața cu Copaci din Coresi să vă bucurați de ofertele și surprizele evenimentului „Expo Nunta de Vis”.

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi și știm că vă doriți ca totul să fie perfect, până la cele mai mici detalii.

Târgul de nunți de la Coresi, organizat de Expo Events vă vine în ajutor cu inspirația de care aveți nevoie pentru un eveniment memorabil!

Rochii deosebite de mireasă, aranjamente și buchete spectaculoase, muzică pentru atmosfera de vis a nunții, băuturi delicioase la barul mobil, dar și verighete strălucitoare –  toate sunt pregătite să fie descoperite și integrate în tematica nunții mult așteptate și pregătite!

Iar dacă aveți nevoie de ajutor pentru a pune toate detaliile la punct, puteți apela la serviciile unuia dintre organizatorii de evenimente prezenți la târg!

Vă așteptăm să vizitați Târgul de Nunți din Piața cu Copaci Coresi,  în perioada 12-14 mai și să vă rezervați din timp tot ceea ce ați visat pentru cea mai frumoasă zi din viața voastră!

Târg de Nunți la Coresi

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută