Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2023
TV

 Sezonul 26 din South Park va fi difuzat în premieră la Comedy Central

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii  Sezonul 26 din South Park va fi difuzat în premieră la Comedy Central Share  Sezonul 26 din South Park va fi difuzat în premieră la Comedy Central
 Sezonul 26 din South Park va fi difuzat în premieră la Comedy Central


Sezonul 26 din South Park va fi difuzat în premieră la Comedy Central

Fanii South Park se pot bucura de cel mai nou sezon al îndrăgitului serial animat american. Primul episod, intitulat „Cupid Ye”, va putea fi urmărit în exclusivitate la Comedy Central, pe 15 februarie, de la orele 00.30.

Debutul sezonului prezintă o schemă pusă la cale de Eric Cartman după ce Stan Marsh ajunge să se simtă amenințat de prietenia care se dezvoltă între colegii de clasă Kyle Broflovski și Tolkien Black. Episodul este o parodie a opiniilor antisemite ale rapperului Kanye West și stereotipurile antisemite în general, inclusiv zvonurile conform cărora persoanele de religie iudaică sunt cele care controlează mass-media.

Serialul Comedy Central South Park a fost lansat pe 13 august 1997. Trey Parker și Matt Stone sunt co-creatorii show-ului. Serialul câștigător al premiilor Emmy® și Peabody® îi are producători executivi pe Parker, Stone, Anne Garefino și Frank C. Agnone II.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook Comedy Central România.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută