Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/02/2023
Muzică

Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei Share Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei
Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei


Melodia Rihannei, “Bitch Better Have My Money” a vândut toate NFT-urile disponibile, iar deținatorii acestora vor câștiga bani atunci când piesa va fi difuzată!

O companie crypto a vândut 300 de NFT-uri pentru 210 USD fiecare, oferind deținătorilor șansa de a deține o parte din redevențele de streaming ale melodiei.

În era tehnologică actuală, NFT-urile (token-urile nefungibile) sunt un subiect de discuție de top în lumea artei și a muzicii. Acestea oferă posibilitatea de a deține un obiect unic, digital, care poate fi vândut și tranzacționat pe piață.

Rihanna, artistă internatională și icon-ul pop, care a concertat și la noi în țară în anul 2016, a dus acest fenomen la un alt nivel, vânzând toate NFT-urile pentru piesa sa “Bitch Better Have My Money”. Aceste token-uri oferă deținătorilor dreptul de a câștiga bani atunci când piesa Rihannei este difuzată.

Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei
Rihanna, Foto: www.facebook.com/rihanna

Această mișcare inovatoare a creat valoare pentru fanii artistei și a permis acestora să devină parte din istoria muzicii, prin intermediul NFT-urilor lor unice.

Vânzarea a durat doar câteva minute și a atras atenția internațională asupra NFT-urilor și a modului în care acestea pot revoluționa industria muzicală.

Andreas Bigert de la AnotherBlock, a declarat că deține o parte din drepturile de streaming asupra melodiei și că va primi drepturi de autor atunci când aceasta va fi transmisă „pe viață”.

Melodia Rihanneia fost difuzată de peste 673 de milioane de ori pe Spotify, iar colecționarii se pot aștepta să obțină randamente între 6,1% și 6,8% în primul an, conform cifrelor de pe site-ul AnotherBlock.

NFT-urile devin extrem de populare în industria muzicală. Cu siguranță, această mișcare a Rihannei va fi urmată și de către alți artiști și va deschide noi oportunități pentru fanii artiștilor, care astfel pot să devină parte din istoria industriei muzicale.

În prezent mai mulți artiști lucrează la propriile lor colecții NFT. Dacă ești interesat de acest fenomen, există mai multe platforme care vând NFT-uri muzicale, printre care amintim Royal, Sound.xyz sau Clapart.

Au cumpărat NFT-uri Rihanna și câștigă bani atunci când este difuzată o anumită piesă a artistei

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută