Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/02/2023
Eat & Drink

Povești de succes: Pizza Hot – de 25 de ani pe felie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Povești de succes: Pizza Hot – de 25 de ani pe felie Share Povești de succes: Pizza Hot – de 25 de ani pe felie
pizza hot Brașov. Pizza Brașov.


Pizza Hot, Brașov – de 25 de ani pe felie

Anul 1998 este, pentru România, un hotar important în ceea ce privește performanțele fotbalistice la nivel de echipă națională. Știm bine că Mondialul francez este ultimul la care am participat. Tot în 1998, pe 4 septembrie, era lansat în SUA motorul de căutare Google, creația a doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin, iar Nokia 5110 „rupea” vânzările în întreaga lume.

În fine, 1998 este anul în care Comisia Europeană recomanda adoptarea monedei unice Euro, în vreme ce la Brașov, pe 2 februarie, din cuptorul Pizza Hot ieșea prima pizza.

Pizza Hot Brașov. Pizza Brașov.
Pizza Hot Brașov, anul 1999

Au trecut 25 de ani de la acel moment, iar Pizza Hot a devenit unul dintre cele mai importante branduri brașovene. Haideți să aflăm care sunt cele mai importante borne ale acestui sfert de veac pentru Pizza Hot.

Marius Bompa, proprietarul Pizza Hot, spune că în orice afacere, rețeta succesului este aceeași. Este important să păstrezi calitatea produsului, trebuie să fii serios în ceea ce faci, să respecți clienții și ideea de afacere. Să nu faci compromisuri pentru a avea profit imediat. Ținta nu trebuie să fie câștigul rapid, ci cel pe termen lung.

Pizza HOT este prima pizzerie care a făcut delivery în Brașov.

Iar dacă acum, mijloacele de livrare sunt tot mai variate, atunci, lucrurile nu stăteau așa de ușor, astfel încât cele zece sortimente inițiale disponibile în meniu erau duse brașovenilor cu un Trabant. Acum, flota de mașini numără șapte autovehicule, din care trei sunt electrice, pentru a fi în ton cu necesitățile vremurilor actuale.

Fun facts

  • Actrița Renée Zellweger a mâncat de mai multe ori la Pizza HOT pe perioada filmărilor la lungmetrajul „Cold Mountain”, filmat la Râșnov, în 2002.
  • În cei 25 de ani de existență, Pizza Hot a intrat în casele a peste 200.000 de brașoveni.
  • Pizza HOT servește o tonă de ketchup pe lună.

Din 1998, din cuptoarele Pizza Hot au ieșit în jur de 3 milioane de pizza.

În cei 25 de ani de existență, Pizza Hot a funcționat în trei locații, iar începând cu anul 2008, stabilimentul celei mai vechi pizzerii din Brașov este pe strada Prahova, la nr. 25.

Despre acest lucru, Marius Bompa spune:

„Am avut trei locații în total. Prima locație avea patru mese, care erau mereu ocupate. După doi ani, adică în 2000, transformarea unui fost atelier de tâmplărie, de pe strada Verii, într-un restaurant a punctat primul pas către dezvoltarea brandului Pizza Hot, un moment important în istoria ospitalității brașovene. Acest lucru a demonstrat că o afacere făcută corect poate avea succes și în alte zone decât cele centrale. Odată cu Pizza Hot și strada Verii a devenit celebră. Din anul 2008 ne-am mutat pe strada Prahova, la nr. 25, locație în care Pizza Hot își desfășoară activitatea și în prezent.“

Pizza Hot Brașov. Pizza Brașov.

Pizza Hot se mândrește și cu faptul că are câțiva angajați care i-au rămas alături încă de la începuturi. Managerul actual al pizzeriei face parte din echipă de la începuturi. Printre cei 40 de angajați pe care îi are în prezent, Pizza Hot are și personal străin, care s-a adaptat foarte bine.

Fidelitatea față de clienți este foarte importantă.

Încă de la început, pizzeria a venit cu oferta 10 plus una gratuit. Adică, la zece pizza comandate, a unsprezecea este gratuită. Pe vremuri, evidența se ținea pe un caiet dedicat, acum, tehnologia permite stocarea acestor informații de fidelitate într-un mod foarte ușor.

Acest număr de 10 pizza nu trebuie atins într-o singură comandă, deci gratuitatea este disponibilă prin cumularea de comenzi.

Pizza Hot Brașov. Pizza Brașov.
Pizza Hot

Când vine vorba despre produse favorite, brașovenii își potolesc foamea cu sortimentul omonim numelui restaurantului, și anume „Pizza Hot”, care este de la începuturi pe primul loc în topul preferințelor clienților.

Sosul de usturoi la pizza – o invenție marca Pizza Hot

Pizza Hot Brașov. Pizza Brașov.

Chiar dacă îți vine greu să crezi, Pizza Hot este primul restaurant din România care a adus pe piață sosul de usturoi la pizza. La început, usturoiul era zdrobit manual, astăzi se folosește un blender industrial.

În anul 2018 a fost lansat și site-ul www.pizzahot.ro, de unde brașovenii își pot comanda online pizza preferată sau alte produse din meniul pizzeriei. La comenzile de pe site, plata se poate face cu cardul.

La Mulți Ani, Pizza Hot!


Mai multe Știri din Brașov

Galerie imagini

3 răspunsuri

  1. O pizza Alsaciană cum este făcută la Hot nu găsește nimeni nicăieri! La mulți ani frumoși! Sunteți cei mai buni! De 25 de ani împreună!De pe Verii pe Prahovei ați fost și rămâneți cu pizza de calitate! Felicitări! Vivre pizza Hot!

  2. In 1998 eram in clasa 10-a si descoperisem pizza de la voi. Mergeam cu prietenii si câteodată cu colegele. Acum vin la voi cu fetița mea de 8 ani care adora pizza hot fara ciuperci si tiramisu!
    La mulți, mulți ani Pizza Hot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută