Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/01/2023
Artă & Cultură / Teatru

“Lampio și grăuntele de lumină” revine la Teatrul Stela Popescu pe 27 ianuarie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii “Lampio și grăuntele de lumină” revine la Teatrul Stela Popescu pe 27 ianuarie Share “Lampio și grăuntele de lumină” revine la Teatrul Stela Popescu pe 27 ianuarie
Lampio și grăuntele de lumină


“Lampio și grăuntele de lumină” revine în ianuarie la Teatrul Stela Popescu

Teatrul “Stela Popescu” revine cu un spectacol al său etalon dedicat copiilor la finalul lunii ianuarie: Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu – 27.01.2023, ARCUB, Sala Mare, ora 19:00.

Poveștile sunt determinante pentru educația noastră, ne deschid ușa către lumea cărților și ne dezvoltă universul vieții adulte. Vremurile sunt în continuă schimbare, copiii se adaptează din mers vitezei și tehnlogiei actuale, părinții sunt și ei copleșiți de virtual, timpul s-a comprimat, iar magia unei povești pierde teren pe an ce trece.

Lampio și grăuntele de lumină este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori.

Lampio trăiește în fiecare dintre noi și ne oglindește căutările interioare.El este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata chemare.

Esențiale sunt lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde va afla care îi este menirea în viață. ”Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

Vă invităm să vedeți o poveste delicată și plină de sensibilitate, să descoperiți un altfel de supererou care își atinge scopul prin cunoaștere și perseverență.

Lampio și grăuntele de lumină

Bilete pe www.teatrulstelapopescu.ro, www.mystage.ro    

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută