Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2023
Muzică Viața Orașului

Concert Fernet Blues Company la Aftăr Hours

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert Fernet Blues Company la Aftăr Hours Share Concert Fernet Blues Company la Aftăr Hours


Ce iese când încrucișezi o muzicuță cu un bass? Un nou concert marca Brasov Jazz & Blues Festival cu Fernet Blues Company la Aftăr Hours.

Brasov Jazz & Blues Festival continuă seria de concerte din clubul Aftăr Hours, serie începută în luna decembrie a anului trecut cu Berti Barbera & Nicu Patoi, cu promisiunea de a aduce în fața publicului brașovean, în fiecare zi de miercuri, un concert de jazz sau de blues.

Primul concert din acest an este cu îndrăgita trupa locală, Fernet Blues Company!

În anul de grație 1999 se formează la Brașov, dintr-o adunare oarecum întâmplătoare de oameni talentați și pasionați de Blues, trupa Fernet Blues Band, în jurul muzicuțistului Cristi Oprea (Albiter Blues Company, Alexandru Andrieș) și a basistului Gabi Isac (aka Baștanu’ – Conexiuni, Grup 74).

În cei peste 21 ani de activitate (predominant concertistică) trupa a evoluat treptat, cunoscând mai multe schimbări de membri, în ultimii doi ani, totuși, stabilizându-se la componența actuală, sub titulatura Fernet Blues Company.

Concert Fernet Blues Company la Aftăr Hours
Fernet Blues Company pe scena Brasov Jazz & Blues Festival 2022. Foto: Genu Ariseanu

O trupă vizibil plină de bucuria de a cânta, de pasiune pentru muzică în general și pentru blues în particular, Fernet Blues Company interpretează o mixtură de standarde de blues, rock și funk într-o manieră proprie. Trupa încearcă să readucă aceste genuri muzicale în actualitate printr-un sound proaspăt, adaptat la cerințele muzicii actuale și prin interpretări inedite, uneori chiar spectaculoase.

Bilete s-au pus în vânzare pe biletebrasov.ro

Componeța Fernet Blues Company:

  • Cristian Oprea –Blues Harmonica
  • Ion Constantin – Vocal, Acoustic Guitar
  • Andrei Vetro – Guitar, Vocal
  • Isac Vlad – Drums
  • Isac Gabriel – Bass

 

Concert Fernet Blues Company la Aftăr Hours

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută