Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2022
Eat & Drink / Horeca

5 new places in town

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 new places in town Share 5 new places in town
new places


La rubrica „Povești din București” ți-am prezentat un loc nou deschis în oraș (World of Sandwiches), așa că ne-am gândit să facem și o listă complementară, cu alte 5 new places in town. Având în vedere că decembrie e o lună cu multe zile libere, dar și cu o destul de lungă vacanță de sărbători, sigur vei găsi timpul necesar pentru a le vizita pe toate.


 

5 new places in town

Mano+Bocca Panini Bar

Adresa: Banul Antonache 51

Telefon: 0770.449.924

Mano+Bocca s-a deschis cam în urmă cu două luni, dar a prins repede la public, mai ales că a fost promovat și de câteva vedete. Își zice panini bar și are sandvișuri gustoase, dar este și wine bar, antipasti place, cafenea de specialitate și cocktail spot. Totul arată foarte bine și instagramabil, așa că e neapărat de încercat.


 

5 new places in town

înCotro Specialty Coffee

Adresa: Ana Davila 2

Pentru iubitorii de plimbări prin Cotroceni, știm că sunt destui, avem o nouă cafenea de specialitate (aprovizionată cu cafea de la Mabo, a căror poveste v-am spus-o în alt număr). Se numește înCotro și se află pe o stradă liniștită și plină de case frumoase. În afară de cafea, mai au și prosecco, și lucruri bune de la Bakeria Panduri.


 

5 new places in town

Frescoloco Panini Bar

Strada: Lipscani 3

Adresa: 0748.890.036

Frescoloco e un alt panini bar deschis recent, pentru a completa peisajul frumos compus din Pâine și vin, Energiea, Origo, toate pe aceeași sută de metri. Focaccia și schiacciata pe care le folosesc aici sunt procurate de la Casa del Pan și Grano. În afară de sandvișuri bune, au și o colecție bună de vinuri, prosecco, dar și cocktail-uri.


 

5 new places in town

La Salumeria

Adresa: Calea Victoriei 101

Strada: 0745.189.808

La Salumeria s-a deschis în această vară, într-un gang foarte popular de pe Calea Victoriei, dar a rămas destul de ferit de puhoiul de oameni care se scurge în weekenduri pe bulevardul devenit pietonal. Are o varietate mare de delicatese italienești, cu adevărat deosebite, pe care le poți încerca la fața locului, pe platouri, lângă un pahar de vin, sau acasă, pentru că La Salumeria funcționează și ca băcănie.


 

5 new places in town

Piua Biscuit Bar

Adresa: Piața Amzei 13

Strada: 0721.204.446

Piua se recomandă a fi biscuit bar, dar e mult mai mult de atât. E un nou loc pentru bruch-uri târzii sau pentru nopți cu vibe lejer, dar pus pe party – de unde și conceptul de Biscoteque, care amestecă biscuiții cu cocktail-uri și muzică învârtită de DJ-i.. E neapărat de trecut și încercat, indiferent dacă o faci dimineața sau seara!


» Vezi alte articole din capitolul Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută